Odnos utemeljen na iscrpnom razgovoru, detaljnom istraživanju i
međusobnom razumijevanju.

Odnos utemeljen na iscrpnom razgovoru, detaljnom istraživanju i međusobnom razumijevanju.

Svaki projekt započinjemo razgovorom i izgradnjom odnosa s klijentom kako bismo razumjeli njegove potrebe i želje. Razgovori oblikuju svaki projekt od samog početka pa do kraja rezultirajući jedinstvenim, personaliziranim prostorima koji su utkani u svakodnevni život te su vjerodostojan odraz klijentovih vizija i želja.

KONCEPT

Nakon detaljnog istraživanja proučavamo i raspoznajemo odnos prostora i doma, a ta nas zapažanja vode stvaranju ideja i njihovom uobličavanju kod izrade koncepta rješenja. Težimo najvišim standardima u izradi, provedbi i izvedbi projekata pristupajući svakome od njih kao zasebnom umjetničkom djelu.

PLANIRANJE

Pripremamo cjelokupnu dokumentaciju koja prikazuje svaku pojedinost dizajna osiguravajući pritom postizanje najviše razine kvalitete i dosljednost u provođenju ideje u zbilju. Odabir najprikladnijih biljaka, materijala i raznih detalja jedne su od bitnijih stvari na koje se fokusiramo pri izradi projekata, ali i izvedbi istih.

REZULTATI

Rezultat su kontekstualno osjetljivi prostori s prepoznatljivom elegancijom i autentičnom osobnošću. Ti uređeni prostori, koji su stvoreni u sinergiji s klijentima, postaju umjetnička djela koja su protkana jedinstvenim i unikatnim stilom života svakog čovjeka.